ایدنی رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز : نظارت و کنترل کیفیت آب مصرفی مردم تشدید می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نظارت و کنترل کیفیت آب های در دسترس مردم در سطح تولید و عرضه تشدید می شود.دکتر اسماعیل ایدنی سه شنبه در حاشیه بازدید از یکی از کارخانجات بسته بندی آب در اهواز در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به سال ایمنی غذا اظهار کرد: […]

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نظارت و کنترل کیفیت آب های در دسترس مردم در سطح تولید و عرضه تشدید می شود.دکتر اسماعیل ایدنی سه شنبه در حاشیه بازدید از یکی از کارخانجات بسته بندی آب در اهواز در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به سال ایمنی غذا اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل گرما و پیشگیری از بیماری های منتقله از آب به عنوان یک تهدید جدی برای سلامت مردم، نظارت بر آب باید بیشتر شود.وی افزود: آب و غذا از جمله عناصر اصلی در زندگی مردم هستند و در این راستا باید نگاه ما در فرآیند تولید فرآورده های غذایی از مرحله ساخت تا زمان رسیدن به دست مصرف کننده مطالعه شود که بازدید از کارخانجات بسته بندی آب در این راستا است.

81657237-6538361

ایدنی ادامه داد: آب آشامیدنی سالم از نظر سه شاخص ‘بیولوژیک’شامل عوامل ویروسی، باکتریایی و انگلی، ‘شیمیایی’ شامل EC یا هدایت الکترونیکی آب، شامل جامدات محلول در آب، سختی آب و وجود برخی عناصر مانند ید و فلوئور، و ‘فیزیکی’ شامل رنگ، بو، طعم و PH بررسی می شود تا فاقد این موارد باشد.وی اضافه کرد: آزمایشگاه کنترل کیفی در کارخانه بسته بندی آب، روزانه از خط تولید، نمونه هایی را به معاونت غذا و دارو ارسال می کند و این معاونت نیز راستی آزمایی و تایید را انجام می دهد و بازدیدهای ادواری نیز ماهانه دو بار انجام می شود.دکتر ایدنی در خصوص بازدید از این کارخانه بسته بندی آب اظهار کرد: خط تولید از ابتدا تا انتها مشاهده شد و فرآیندهای تصفیه آب، بسته بندی و عرضه مورد بررسی قرار گرفت.رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: در خط بسته بندی بهتر است که سامانه بطور کامل ماشینی باشد و متاسفانه هنوز فرآیند دستی و غیر ماشینی مشاهده می شود که می تواند به صورت بالقوه از نظر انتقال بیماری ها تهدید محسوب شود.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: هزینه کردن در تولید صنایع غذایی به ویژه آب و نان به سوددهی در بخش درمان می انجامد.دکتر حسین برزگر افزود: اگر دو صنعت آب و نان سالم باشند عمده مشکلات در بهداشت و درمان حل خواهد شد.