واعظی:تصمیم ترامپ در مورد قدس نمونه روشنی از سیاست های ضد اسلامی امریکا است

محمود واعظی در اجلاس پایانی سال همبستگی اسلامی در باکو گفت : تصمیم ترامپ در شناسایی قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت ایالات متحده به آن شهر و وتوی آمریکا در جلسه اخیر شورای امنیت، نمونه های روشنی از سیاست های ضد اسلامی و ضد فلسطینی آمریکا است.رئیس دفتر رئیس جمهوری […]

محمود واعظی در اجلاس پایانی سال همبستگی اسلامی در باکو گفت : تصمیم ترامپ در شناسایی قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت ایالات متحده به آن شهر و وتوی آمریکا در جلسه اخیر شورای امنیت، نمونه های روشنی از سیاست های ضد اسلامی و ضد فلسطینی آمریکا است.رئیس دفتر رئیس جمهوری کشورمان روز پنجشنبه در سخنرانی خود در این اجلاس که با حضور رئیس جمهوری آذربایجان برگزار شد ، افزود: اکنون باید برای همه روشن شده باشد که آمریکا در پی ایجاد اختلاف و دو دستگی در صفوف کشورهای اسلامی است و هدفی جز تامین منافع نا مشروع رژیم صهیونیستی ندارد.

وی افزود: خوشبختانه اجلاس فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی که هفته گذشته در استانبول شاهد مواضع صریح و قاطع کشورهای راسلامی در محکومیت تصمیم آمریکا و حمایت محکم از آرمان فلسطین بود که نوید بخش آینده ای روشن برای مردم مظلوم فلسطین است.رئیس دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد که آمریکا و صهیونیست ها تلاش دارند موضوع فلسطین به عنوان موضوع اول جهان اسلام مطرح نباشد.واعظی گفت : طرح موضوعات انحرافی و اختلافی در میان کشورهای اسلامی دقیقا به هدف به حاشیه کشاندن و فراموش نمودن موضوع فلسطین است. ما به هیچ وجه نباید اجازه دهیم این ترفند دشمنان اسلام به نتیجه برسد. لذا همه ما موظفیم فلسطین و دفاع از فلسطینیان را تا رسیدن به حقوق مشروع خود یعنی تشکیل دولت مستقل در تمامی سرزمین فلسطین به پایتختی قدس شریف در سرلوحه کار خود قرار دهیم

افزود: جای تأسف است که در شرایط سیاسی امروز دنیا، شاهد آن هستیم که وحدت میان مسلمانان با موانع جدی روبروست. بخش عمده ای از این موانع معلول نیات بدخواهانه دشمنانی است که وحدت مسلمانان را خلاف منافع سیاسی خود می دانند و بخشی دیگر به اختلافات و چند دستگی در میان امت اسلامی مربوط می شود.ما اعتقاد داریم که اگر مسلمین ید واحده وهمدل و همراه باشند قدرت های جهانی هرگز جسارت تعرض به قبله اول مسلمین را به خود نمی دهند. اگر کشورهای اسلامی در سطوح دولتی و مردمی به سمت وحدت و اخوت پیش بروند شاهد این همه ظلم و تعرض به سرزمین های اسلامی و آواره ساختن مسلمانان در جهان نخواهیم بود.

اگر مسلمانان آموزه های حقیقی دین را به جهانیان بشناسانند هرگز گروه های تروریستی در قالب داعش و تکفیری مجال این را نخواهند داشت که خود را منادی اصول دین اسلام معرفی کرده و جوانان را به انحراف بکشانند. این گروه ها نه تنها اعتقادی به اسلام ندارند بلکه ساخته دست دشمنان امت اسلامی و صهیونیست ها و برخی قدرت ها هستند.اتحاد مسلمانان امروز شفابخش ترین دارو و ضروری ترین نسخه بهبود دردها و آلام مسلمین است و تفرقه و جدائی همواره بیشترین آسیب ها را بر پیکره امت بزرگ اسلامی وارد نموده است. اگر کشورهای اسلامی متحد باشند و بجای تخریب یکدیگر هم افزایی داشته باشند، نیازی به توسل به قدرتهای معاند با اسلام نیست.

جمهوری اسلامی ایران در ادامه سیاست اصولی خود از هیچ کوششی در جهت حفظ وحدت میان مسلمانان و ارتقاء دوستی و اخوت اسلامی فروگذار نخواهد کرد. امت اسلامی دارای ظرفیت های فراوان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است که در سایه این وحدت می توان از آنها در جهت رفاه و آسایش امت اسلامی بهره برداری کرد.واعظی با اشاره به استقبال جمهوری اسلامی ایران از ابتکار رئیس جمهوری آذربایجان که سال میلادی ۲۰۱۷ را به عنوان سال همبستگی اسلامی اعلام کردند ، افزود: ایران میزبانی یکی از اجلاس های بین المللی همبستگی اسلامی را در مرداد ماه امسال در تهران به عهده داشت و حضور گسترده ورزشکاران کشورمان در برنامه های ورزشی سال همبستگی اسلامی در باکو، یکی دیگر از نشانه های حمایت ما از این اقدام مناسب بوده است.کنفرانس بین المللی ‘ همبستگی اسلامی -۲۰۱۷ ؛ گفت و گو بین ادیان و فرهنگ ها ‘باحضور مقامات رسمی و شخصیت های برجسته علمی و دینی از ۴۰ کشور و نیز مسئولان و نمایندگان هشت نهاد بین المللی، نمایندگان ویژه سران کشورهای مختلف امروز در باکو برگزارشد .