برداشت چای قرمز در روستای علوه کوت عبدالله + تصاویر

برداشت محصول چای قرمز(حمرا) از مزارع روستا علوه کوت عبدالله در جنوب شرق اهواز آغاز شد. روستای علوه یکی از قطب های برداشت چای ترش است. آبیاری کم و سودآوری محصول، از مزایای کشت چای ترش در راستای تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان کم آب‌بر است. چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر […]

برداشت محصول چای قرمز(حمرا) از مزارع روستا علوه کوت عبدالله در جنوب شرق اهواز آغاز شد. روستای علوه یکی از قطب های برداشت چای ترش است. آبیاری کم و سودآوری محصول، از مزایای کشت چای ترش در راستای تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان کم آب‌بر است. چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر ، مقاومت بیشتری به شوری آب و خاک دارد و مناسب‌ترین گیاه برای توسعه گیاهان کم آب‌بر در مناطق خشک است. کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون، رفع اختلالات کبدی و صفرا و کمک به پایین آوردن استرس از جمله فواید این گیاه دارویی است./عکس: علی معرف