برداشت چای قرمز در روستای علوه کوت عبدالله + تصاویر - پایگاه خبری تحلیلی عصر ماه اهواز

  مشاهده مطلب

      ۱۵ مهر ۱۳۹۹      ۰             120452      شهرستان ها, عکس, عناوین اصلی   Print This Post Print This Post

برداشت محصول چای قرمز(حمرا) از مزارع روستا علوه کوت عبدالله در جنوب شرق اهواز آغاز شد. روستای علوه یکی از قطب های برداشت چای ترش است. آبیاری کم و سودآوری محصول، از مزایای کشت چای ترش در راستای تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان کم آب‌بر است. چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر ، مقاومت بیشتری به شوری آب و خاک دارد و مناسب‌ترین گیاه برای توسعه گیاهان کم آب‌بر در مناطق خشک است. کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون، رفع اختلالات کبدی و صفرا و کمک به پایین آوردن استرس از جمله فواید این گیاه دارویی است./عکس: علی معرف

 

 

 دیدگاههای کاربران

  1-  دیدگاهها پس از تایید مدیر سایت نمایش داده می شوند.
  2-  از ارسال دیدگاههای تکراری و حاوی توهین به حزب یا گروه خاصی پرهیز گردد.

دیدگاه های بسته