رئیس مجلس: تحول در اقتصاد کشور با مدیریت جهادی امکان پذیر است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تحول در اقتصاد کشور با مدیریت جهادی و مجاهدانه امکان پذیر است تا در پرتوی این تلاش ها به اهداف مورد نظر در حوزه اشتغال دست یابیم.علی لاریجانی روز پنجشنبه در دومین روز سفر به استان فارس در همایش بزرگ عاشوراییان شهرستان اقلید با بیان این که بدون مجاهدت، موفقیت […]

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تحول در اقتصاد کشور با مدیریت جهادی و مجاهدانه امکان پذیر است تا در پرتوی این تلاش ها به اهداف مورد نظر در حوزه اشتغال دست یابیم.علی لاریجانی روز پنجشنبه در دومین روز سفر به استان فارس در همایش بزرگ عاشوراییان شهرستان اقلید با بیان این که بدون مجاهدت، موفقیت ممکن نیست، افزود: جامعه ما اهل مجاهدت و شهادت است و بر اساس فرمایشات پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام علی (ع) اگر کسی لباس جهاد را از تن بیرون بیاورد، لباس ذلت بر تن کرده است.

رئیس مجلس گفت: اصلاحات واقعی در جامعه باید از عقبه مجاهدت برخوردار باشد؛ ممکن است اصلاحات در زمان‌هایی در بخش‌هایی مانند امنیت، دفاع و اقتصاد باشد.لاریجانی افزود: برای اصلاحات اقتصادی به مدیریت مجاهدانه نیاز است و شرایط اقتصادی بدون برنامه و گذشت به حرکت مجاهدانه متحول نمی‌شود.وی ادامه داد: معضل بیکاری یک درد عمومی برای کشور است و برای درمان آن باید در بخش تولید و سرمایه‌گذاری اقدامات مجاهدانه، انجام و بستر سرمایه‌گذاری فراهم شود.

رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برپایی همایش عاشوراییان در شهرستان اقلید در ماه محرم یادآور یک نهضت بزرگ است و از این جهت شما این حادثه را تکریم می‌کنید تا در بین ملت این حرکت مجاهدانه تداوم داشته باشد.وی افزود: علما و وعاظ در خصوص نهضت حسینی در جلسات آشنایی پیدا کرده‌اند و مردم نیز با حماسه عاشورا عمیقاً آشنا هستند اما این حادثه بزرگ ابعاد گوناگونی دارد بنابراین برگزاری این همایش‌ها ضرورت دارد.لاریجانی بیان کرد: سؤال این است که چرا بعد از رحلت پیامبر (ص) در فاصله کمی، فرزندش را با آن وضعیت به شهادت رساندند؛ این موضوع ساده‌ای نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) به ثمر نشست و با رهبری مقام معظم رهبری ادامه پیدا کرده و حدود ۴۰ سال از این انقلاب گذشته و مجاهدت‌های شهدا مانند شهید حججی نشان می‌دهد که حرکت مجاهدانه در کشور زنده است و با وجود مشکلات، مردم به انقلاب تعلق‌خاطر دارند.لاریجانی گفت: سؤال این است که آیا امام حسین (ع) راه دیگری نداشت؟ به طور مثال نمی‌توانست توافقی را انجام دهد یا راه دیگری را در پیش بگیرد که با آن وضعیت روبرو نشود؟ بعد از رحلت پیامبر (ص)، معارف دینی در سطوح عمیقی نبود و حواس‌ها جای دیگری می‌رفت و کشورگشایی‌هایی انجام شد؛ درحالی که مسلمانان آمادگی نداشتند و این باعث شده بود که آنها متأثر از فرهنگ‌هایی باشند.

وی افزود: در آن دوران معاویه پوسته‌ای از اسلام برجای گذاشته و حقیقت آن را از بین برده بود. علیه امام علی (ع) دشنام می‌دادند و حتی احادیث را نیز از بین می‌بردند؛ به نحوی که دستگاه سلطنت‌مأبانه‌ای از اسلام بر جای مانده بود و بعد از این زمان، یزید نیز آن ظاهری که از اسلام باقی مانده بود را از بین برد و امور خلاف شرع انجام می‌داد. بنابراین جامعه‌ نیاز به حادثه‌ای داشت تا از درون منقلب شود و چارچوب‌های ذهنی ایجاد شده را به هم بریزد.
رئیس مجلس اظهار کرد: در آن زمان به راحتی بیعت با حضرت مسلم (ع) را مردم کوفه شکستند؛ بنابراین رهنمود شدن مردم به راه صحیح نیاز به یک انقلاب داشت، حادثه عاشورا بسیار مهم است به دلیل اینکه با اقدامات اصلاحی جزئی، در آن زمان جامعه متحول نمی‌شد و عاشورا معجزه‌ای ایجاد کرد که اصلاحات عمیق صورت گرفت.

لاریجانی ادامه داد: حادثه عاشورا و خطبه‌های حضرت زینب (س)، جامعه را متحول کرد و بعد از آن قیام‌‌های متفاوتی انجام شد و عاشورا جامعه را منقلب کرد و برای آیندگان نیز مؤثر بود و حرارتی در قلوب مؤمنین ایجاد کرد که همچنان پابرجاست.رئیس مجلس دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شهرستان اقلید مستعد پیشرفت است، گفت: مشکلاتی در بخش جاده‌ای دراین شهرستان وجود دارد که باید جاده تعریض شود، اما در همین حال زمینه‌های خوبی نیز برای جهش اقتصادی در این شهرستان وجود دارد.