درباره حضور نظامیان در سیاست بهتر است از وصیت‌نامه امام تبعیت کرد

«محمد هاشمی» عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام به ایرنا می‌گوید: اگر ما همچنان به قول معروف خود را انقلابی و در خط امام (ره) بدانیم و اهداف ترسیم‌شده ایشان را دنبال ‌کنیم باید بدانیم امام نظامیان را از فعالیت سیاسی منع کرده‌اند. رئیس پیشین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی و معاون اجرایی دولت […]

«محمد هاشمی» عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام به ایرنا می‌گوید: اگر ما همچنان به قول معروف خود را انقلابی و در خط امام (ره) بدانیم و اهداف ترسیم‌شده ایشان را دنبال ‌کنیم باید بدانیم امام نظامیان را از فعالیت سیاسی منع کرده‌اند.

رئیس پیشین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی و معاون اجرایی دولت هفتم درباره حضور چهره‌های دارای سبقه نظامی در عرصه سیاست به پژوهشگر ایرنا می‌گوید: نظام ما مشروعیتش را از امام خمینی (ره) گرفته است و امام بنیان‌گذار جمهوری اسلامی بوده‌اند. موارد مهم سیاسی و اجتماعی ما را ایشان تعیین کرده‌اند مثلا این که جمعه آخر هر ماه رمضان باید روز قدس باشد و بایستی با رژیم صیهونیستی مبارزه کرد.

هاشمی با ارجاع به وصیت نامه امام (ره) ادامه می‌دهد: امام در وصیت‌نامه سیاسی و الهی خویش نظامیان را از ورود به کار سیاسی منع کرده‌اند. از طرفی مرزبانی یکی از خدمات بسیار مهمی است که برعهده نظامیان گذاشته شده‌است. اگر ما همچنان به قول معروف خود را انقلابی و در خط امام (ره) بدانیم و اهداف ترسیم‌شده ایشان را دنبال ‌کنیم باید بدانیم امام نظامیان را از فعالیت سیاسی منع کرده‌اند. بستگی دارد تا چه حد نظام همچنان خود را به وصیت امام (ره) و اهداف آن بزرگوار متعهد و پایبند بداند.

این فعال سیاسی می‌گوید: البته من در قانون اساسی، سراغ ندارم که نظامیان از ورود به فعالیت های سیاسی منع شده باشند اما تجربیات جهانی نشان داده که نظامیان یک دیسیپلین خاصی برای خود دارند که چندان سنخیتی با کار سیاسی ندارد.