گزارش برپایی اولین جشنواره برداشت چای ترش در شهرستان کارون

برپایی اولین جشنواره برداشت چای ترش در شهرستان کارون/ معصومه خنفری: تلاش ما معرفی ظرفیتهای شهرستان است.به گزارش روابط عمومی فرمانداری کارون اولین جشنواره برداشت چای ترش به همت فرمانداری کارون و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان، معصومه خنفری فرماندار کارون، موسوی مدیر کل میراث […]

برپایی اولین جشنواره برداشت چای ترش در شهرستان کارون/ معصومه خنفری: تلاش ما معرفی ظرفیتهای شهرستان است.به گزارش روابط عمومی فرمانداری کارون اولین جشنواره برداشت چای ترش به همت فرمانداری کارون و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان، معصومه خنفری فرماندار کارون، موسوی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، سایر مسئولین استانی و شهرستانی و نیز اقشار مختلف مردم در روستای علوه شهرستان کارون برگزار گردید.

 فرماندار کارون ضمن اشاره به برگزاری جشنواره های مختلف در شهرستان بیان نمود: با برگزاری جشنواره های مختلف تلاش کردیم که ظرفیت ها و پتانسیل موجود در شهرستان را به تمامی مردم استان و نیز ایران و جهان معرفی کنیم.وی افزود: در ابتدا مزارع زیر کشت چای ترش در روستای علوه تنها یک هکتار بوده که با تلاش صورت گرفته و برگزاری اولین جشنواره در سال گذشته و معرفی ظرفیت های این روستا اکنون اراضی تحت کشت چای ترش بیش از ۱۵ هکتار افزایش پیدا کرد. این امر موجبات ایجاد اشتغال پایدار و افزایش رونق صنایع دستی و جذب توریسم گردیده است.معصومه خنفری گفت: روستاهای شهرستان دارای ظرفیت ها و پتانسیلهای مختلف بوده که به پشتوانه و همت مردم و مسئولین طی یکی دو سال اخیر از برخی از این ظرفیتها رونمایی شده است. روستای علوه و محصول چای ترش قرمز یکی از این پتانسیل ها می باشد که بجز اهالی خود روستا کسی از آن مطلع نبوده است. اما اکنون این روستا از سراسر دنیا توریسم و گردشگر دارد و این اتفاق طی یکسال گذشته رخ داده است.فرماندار کارون در پایان اظهار داشت: استاندار محترم اهتمام ویژه ای به مبحث گردشگردی و ایجاد اشتغال در سطح استان کرده است.گفتنی است همزمان با برپایی جشنواره برنامه هایی همچون عرضه صنایع دستی روستا، بازدید از مضیف و پذیرایی از میهمانان با چای ترش مورد توجه حاضران قرار گرفت.